Hjem

Lafinto AS

Lafinto AS er spesialist på ombygging av minibusser og varebiler. Vi leverer skreddersydde løsninger for service-biler og andre nyttekjøretøyer. Lafinto AS ble etablert i 1988 i Fredrikstad med gründere som har lang erfaring innen bilutstyrsbransjen.

Mer om Lafinto

Kontakt oss

Lafinto AS
Vallehellene 11
1624 ROLVSØY

Eivind Wolff
Administrerende Direktør
Mobil: 91 66 07 20
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Ingen stilling ledig nå for tiden.

 

Men send oss gjerne en åpen søknad.

 

For generelle henvendelser:

Lafinto AS

Vallehellene 11
1664 ROLVSØY

 

Postadresse:

Lafinto AS

Postboks 44
1662 ROLVSØY

 

Vårt sentralbord: 69 33 92 00,

er bemannet ukedager 0800-1600.


Du kan også kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ekspert på innredning og ombygging av varebil og minibuss.

ford transit lafintocroped

View the embedded image gallery online at:
https://www.lafinto.no/39-lafinto#sigProId317ddeb1ad


Vi tilbyr et unikt utstyrsnivå, god oppfølging og vi ligger i forkant av markedet på utvikling. Våre priser kommer dessuten meget godt ut sammenliknet med våre konkurrenter.

Primært bygger vi nye busser på Ford Transit, fra 350 til 430EL - fra 10 til 17 seter - men vi bygger gjerne på andre chassis.
Våre innredningsløsninger er meget fleksible.

Vi leverer naturligvis heiser og tilbehør. Vegger og tak blir isolerte både for lyd og temperatur, og kledd med alt fra tre og tekstiler, til aluminium og stål - alt produsert i våre verksteder.

Tilleggsutstyr leveres etter ønske og behov. 

Vi har ferdige pakkeløsninger for multimedia og navigasjon - til meget gunstige priser. Kontakt oss for mer informasjon og tilbud.

Utvendig er våre busser utstyrt med bl.a isolerglass-panormamavinduer, stigtrinn, ekstralys, ryggekamera med nattsyn, kufangere m.m

 

Det er lett å se hvorfor Lafinto's busser blir så populære. Vi tilbyr et unikt utstyrsnivå, god oppfølging og vi ligger i forkant av markedet på utvikling. Våre priser kommer dessuten meget godt ut sammenliknet med våre konkurrenter.

 

"..det meste både sjåfør og passasjerer kan ønske seg!"

Primært bygger vi nye busser på Ford Transit, fra 350 til 430EL - fra 10 til 17 seter - men vi bygger gjerne på andre chassis. Våre innredningsløsninger er meget fleksible. Med et godt utvalg i stoler og tekstiler finnes det noe for enhver smak. Skinneløsninger sørger for endringsmuligheter. Det finnes mange interiørkombinasjoner etter ønske om antall seter, plass til rullestol, bagasje m.m. Vi leverer naturligvis heiser og tilbehør. Vegger og tak blir isolerte både for lyd og temperatur, og kledd med alt fra tre og tekstiler, til aluminium og stål - alt produsert i våre verksteder. Tilleggsutstyr leveres etter ønske og behov. Vi kan tilby DVD-anlegg med nedfellbar 15,2" skjerm, surround-lyd fra 6-8 høyttalere og subwoofer, fullt karaoke-anlegg, ryggekamera med nattsyn, navigasjon, trådløse hodetelefoner, tv-tuner, guide-mikrofon, neonlys, dekor m.m. Det meste både sjåfør og passasjerer kan ønske seg! Vi har ferdige pakkeløsninger for multimedia og navigasjon - til meget gunstige priser. Kontakt oss for mer informasjon og tilbud. Utvendig er våre busser utstyrt med bl.a isolerglass-panormamavinduer, stigtrinn, ekstralys, ryggekamera med nattsyn, kufangere m.m

Ford Transit 460 minibuss 17 seter

View the embedded image gallery online at:
https://www.lafinto.no/39-lafinto#sigProId6525b4884c

Ford Transit Custom

View the embedded image gallery online at:
https://www.lafinto.no/39-lafinto#sigProIdebf1f228cb

Ford Courier Interiør

View the embedded image gallery online at:
https://www.lafinto.no/39-lafinto#sigProId4e86450ac5

Peugot Partner - Armlenet

View the embedded image gallery online at:
https://www.lafinto.no/39-lafinto#sigProId2eec8e971a

 

Underkategorier

Pressemelding

Renault Norge velger Lafinto og System Edstrøm

facebbokbilde 1000

Vi setter veldig stor pris på at Renault Norge velger Lafinto og System Edstrøm som leverandør på vareinnredning. Vi gleder stort til samarbeidet.

Lafinto blir leverandør til LeasePlan Norge AS

pressemelding lafinto LeasePlan

Lafinto AS har nylig inngått et leverandørsamarbeid med LeasePlan Norge AS.
Lafinto har spesialisert seg på praktisk og skreddersydd ombygging av yrkesbiler i lang tid og opparbeidet seg et meget sterkt merkenavn i bransjen.
LeasePlan er en av verdens ledende bedrifter innen leasing med over 1,8 millioner biler i mer enn 30 land. Lafinto blir nå leverandør til LeasePlan Norge på skap, kjøl-/frysløsninger og serviceinnredning System Edstrøm til varebiler.

Dette er virkelig en stor og spennende avtale for oss! sier salgssjef Jarl André Lindvig ved Lafinto AS. Basert på både vår omfattende produktportefølje og vår lange erfaring med ombygg skal Lafinto bistå LeasePlan med å skreddersy riktige løsninger for deres varebilkunder. Vi gleder oss til å starte dette samarbeidet! konkluderer han.

I Samarbeid med:

opel peugot nissan peugot mb ssangyong chevrolet

Kontakt oss

Sentralbord: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,
ukedager 0800-1600.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:
Lafinto AS
Postboks 44
1662 ROLVSØY

Lafinto AS

Besøksadresse:
Vallehellene 11
1664 Rolvsøy
Se Kart ...