Hjem

Lafinto AS

Lafinto AS er spesialist på ombygging av minibusser og varebiler. Vi leverer skreddersydde løsninger for service-biler og andre nyttekjøretøyer. Lafinto AS ble etablert i 1988 i Fredrikstad med gründere som har lang erfaring innen bilutstyrsbransjen.

Mer om Lafinto

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

Denne personvernerklæringen gjelder for Lafinto sin nettside.
Lafinto AS (org. no. 984 531 257) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Lafinto. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.


Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (Lafinto.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.


Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet når du besøker Lafinto.no. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Det vil være mulig å se på våre sider uten å bruke informasjonskapsler.

Tredjeparts leverandører, inkludert Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på Lafinto.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. Lafinto.no forbeholder seg retten til remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google AdWords, MailChimp og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke , velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren».

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google og Doubleclick ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.


Personopplysninger

Når du sender inn kontaktskjema ber vi om navn, e-postadresse og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å sende inn en timebestilling.


Personopplysninger til tredjepart

Lafinto AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Lafinto AS. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

I noen tilfeller videreformidler vi personopplysninger til tredjepart for å kunne gi deg personlig tilpasset og relevant innhold på andre nettsteder.

Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.


Kommunikasjon

Vi forbeholder oss retten til å kontakte aktive kunder gjennom nyhetsbrev på e-post. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av (eller på igjen) ved å følge instruksene i et av våre nyhetsbrev eller kontakte oss.

Tidvis vil vi kommunisere om endringer eller nyheter i tjeneste eller annen informasjon som antas å være relevant for den enkelte bruker av vår tjeneste. Etter Markedsføringslovens §15, tredje ledd, regner vi et aktiv kundeforhold hos oss som samtykke til dette. Kommunikasjonen kan skje til oppgitt telefon-nummere, e-postadresser, adresse eller som varsler gjennom app.

Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt og gebyrfritt gjøres ved å ta kontakt med oss.


Rettigheter

Lafinto har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Lafinto AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


Ansvar for innhold på nettstedet

Lafinto endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.


Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker Lafinto.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt eller registrere deg som kunde, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.


Linker til andre nettsteder

Lafinto kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.


Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.lafinto.no


Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.


Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettsiden samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mekanisk Veksted

Lafinto er kjent for ombygging av biler - men vi har også kompetanse og utstyr til å dekke flere fagområder. I prinsipp kan vi tilby alle tjenester man finner hos et godt utrustet mekanisk verksted. Verktøy- og Serviceinnredninger
Lafinto leverer og monterer et omfattende sortiment serviceinnredninger til yrkesbiler. Vi benytter System Edströms modulbaserte løsninger som er svært fleksible - fra standardløsninger til skreddersøm. Sikkerheten settes i høysetet, og vi har meget høye krav til innfesting av våre produkter. System Edström innredninger er naturligvis TÜV-godkjent. I tillegg har vi utviklet en serie produkter til servicebiler, fra egenproduserte stigestativ til uttrekkbare gulv. Telenor, Bravida, Hafslund Energi og Fortum er eksempler på bedrifter som benytter serviceinnredninger fra Lafinto.

Bil og buss
Vår bilavdeling kan tilby det meste innen innredning og påbygg til biler og busser. Avdelingen huser ti spesialiserte medarbeidere. Fagområdet inkluderer f.eks stoff og tekstil, vinyl, montering av stoler og sikkerhetsutstyr og montering av elektroniske artikler. Kort sagt alt kunden måtte ønske av utstyr i sin bil!

Utvikling og Design
I vår utviklingsavdeling jobbes det kontinuerlig med prosjektering, prototyping og design. Det kommer stadig nye bilmodeller og vi ønsker å være i forkant av markedet. Vi kan tilby de beste løsningene til konkurransedyktige priser! Avdelingen har tre ansatte på full stilling, og produktene utvikles i et 2D/3D miljø basert på SolidWorks.

Mekanisk avdeling
Vår mekaniske avdeling utfører arbeid for firmaets andre avdelinger. Avdelingen er moderne utstyrt med blant annet datastyrte rørbøyere og stanser, CNN-styrt knekke, stålsakser og CAD/CAM lasere. Mekanisk avdeling produserer komponenter som f.eks skillevegger, braketter og rør samt andre sveisede konstruksjoner. Lafinto benytter eksterne leverandører til overflatebehandling av produktene. Du finner ti medarbeidere med bred erfaring og høy kompetanse i denne avdelingen.

Ombygging
Lafinto har egen avdeling hvor biler bygges om til varebil klasse 2. Dette innebefatter montering av tak i glassfiber, senking av gulv og montering av egenproduserte skillevegger. Takene lakkeres selvfølgelig i bilens farge.

Spesialutrustning
Gjennom samarbeid på tvers av våre avdelinger kan vi også tilby en rekke spesialprodukter. Vi har blant annet levert spesialbygg til forsvaret og politiet, samt flere løsninger utviklet for sikkerhet og spesielle spesifikasjoner. Lafinto produserer også enkelte nisjeprodukter som f.eks reklamestatuv, skilt og utstillingsmontere. Lafinto er eneforhandler av OK-Lifte heiser fra Danmark som monteres inn- eller utvendig på de fleste typer varebiler. Alle heiser er godkjente og leveres med garantibevis. Heisene kan leveres lakkert i bilens farge om ønskelig.

Pressemelding

Renault Norge velger Lafinto og System Edstrøm

facebbokbilde 1000

Vi setter veldig stor pris på at Renault Norge velger Lafinto og System Edstrøm som leverandør på vareinnredning. Vi gleder stort til samarbeidet.

Lafinto blir leverandør til LeasePlan Norge AS

pressemelding lafinto LeasePlan

Lafinto AS har nylig inngått et leverandørsamarbeid med LeasePlan Norge AS.
Lafinto har spesialisert seg på praktisk og skreddersydd ombygging av yrkesbiler i lang tid og opparbeidet seg et meget sterkt merkenavn i bransjen.
LeasePlan er en av verdens ledende bedrifter innen leasing med over 1,8 millioner biler i mer enn 30 land. Lafinto blir nå leverandør til LeasePlan Norge på skap, kjøl-/frysløsninger og serviceinnredning System Edstrøm til varebiler.

Dette er virkelig en stor og spennende avtale for oss! sier salgssjef Jarl André Lindvig ved Lafinto AS. Basert på både vår omfattende produktportefølje og vår lange erfaring med ombygg skal Lafinto bistå LeasePlan med å skreddersy riktige løsninger for deres varebilkunder. Vi gleder oss til å starte dette samarbeidet! konkluderer han.

I Samarbeid med:

opel peugot nissan peugot mb ssangyong chevrolet

Kontakt oss

Sentralbord: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,
ukedager 0800-1600.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:
Lafinto AS
Postboks 44
1662 ROLVSØY

Lafinto AS

Besøksadresse:
Vallehellene 11
1664 Rolvsøy
Se Kart ...