SERVICENIVÅET OG BRUKERVENNLIGHETEN

SJEKKPUNKTER LØFTET TIL DET MAKSIMALE
Minibuss – Taxi og løyve – Institusjon BIF
Ekspert på innredning og ombygging av varebil og minibuss.

 

Buss

Vi tilbyr et unikt utstyrsnivå, god oppfølging og vi ligger i forkant av markedet på utvikling. Våre priser kommer dessuten meget godt ut sammenliknet med våre konkurrenter.

Primært bygger vi nye busser på Ford Transit, fra 350 til 430EL – fra 10 til 17 seter – men vi bygger gjerne på andre chassis. Våre innredningsløsninger er meget fleksible.

Vi leverer naturligvis heiser og tilbehør. Vegger og tak blir isolerte både for lyd og temperatur, og kledd med alt fra tre og tekstiler, til aluminium og stål – alt produsert i våre verksteder. Tilleggsutstyr leveres etter ønske og behov.

Primært bygger vi nye busser på Ford Transit, fra 350 til 430EL – fra 10 til 17 seter – men vi bygger gjerne på andre chassis. Våre innredningsløsninger er meget fleksible. Med et godt utvalg i stoler og tekstiler finnes det noe for enhver smak. Skinneløsninger sørger for endringsmuligheter. Det finnes mange interiørkombinasjoner etter ønske om antall seter, plass til rullestol, bagasje m.m. Vi leverer naturligvis heiser og tilbehør. Vegger og tak blir isolerte både for lyd og temperatur, og kledd med alt fra tre og tekstiler, til aluminium og stål – alt produsert i våre verksteder. Tilleggsutstyr leveres etter ønske og behov. Vi kan tilby ryggekamera, navigasjon, LED-lys, dekor m.m. Det meste både sjåfør og passasjerer kan ønske seg! Vi har ferdige pakkeløsninger for multimedia og navigasjon – til meget gunstige priser. Kontakt oss for mer informasjon og tilbud. Utvendig er våre busser utstyrt med bla. stigtrinn, ekstralys, ryggekamera, kufangere m.m.

Vi bygger også Institusjonsbuss BIF for Kommuner og institusjoner. Dette bygges primært på Transit og Transit Custom L2H2 Kombi.

Her vil kunden få et komplett bil med oppfølging fra A til Å når det kommer til søknadsprosess og ønske.

Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon!

Kvalitet & erfaring som sveisepunkter

Kontakt