REFERANSER

Spesialister på ombygging og innredning av varebiler
FORNØYDE KUNDER

Lafinto redesigner og skreddersyr alt fra skapbiler, servicebiler, varebiler, minibusser og til begravelsesbiler.

Skulle nyttekjøretøyet ditt ha behov for kjøl- og fryseløsninger, så ønsker ekspertisen på huset deg også varmt velkommen.

ODA om Lafinto

I samarbeid med Lafinto har vi utviklet vår nye to-temp distribusjonsbil. Skapet er 99% skreddersøm og tilpasset vår operasjonsmodell og våre krav. Lafinto har i prosessen vært svært imøtekommende og kommet med forslag til forbedringer, samtidig som de også møter våre forslag med en åpen holdning. De er flinke til å ta tak i det som dukker opp når bilene er satt i drift og løser problemer på strak arm. 

 

Lafinto har også hjulpet oss i gang i Finland ved å dele både tegninger og løsninger med vår påbygger der. Dette er noe vi setter stor pris på. 

Kvaliteten ser ut til å være meget bra. Det er alltid noen ”barnesykdommer” med nye konstruksjoner som blir hardt brukt, men så lenge man er åpen for tilbakemeldinger og begge parter jakter det perfekte ved hjelp av kontinuerlig forbedringer er ikke dette noe problem.

– Stian Stramrud
Flåteansvarlig, ODA

 

"Frøiland Bygg & Skade benytter One Stop shop hos Lafinto for å enklere få gjort alt på et sted"
Jan Tøger Kjærnes

Bilansvarlig, FBS

"Lafinto har levert 99% skreddersydd løsning for oss! De løser utfordringer på strak arm og leverer en meget god kvalitet på sluttproduktet"
Stian Stramrud

Flåteansvarlig, ODA

TJENESTER

BILINNREDNING

SKAPBIL

N1 VAREBIL

MINIBUSS / TAXI

Kvalitet & erfaring som sveisepunkter

Kontakt